Přesně to jsem potřeboval slyšet. Tím pádem mlýnek splňuje mé očekávání.
 dobrý nápad, nad něčím podobným jsem přemýšlel, protože za chvilku budu mít v mletí pěkný hokej. To je dobrá (dokonalá) možnost jak minimalizovat ztráty drahocenné kávy.
  dobrý nápad, nad něčím podobným jsem přemýšlel, protože za chvilku budu mít v mletí pěkný hokej. To je dobrá (dokonalá) možnost jak minimalizovat ztráty drahocenné kávy.a jak to dopadlo?Jeremy píše:...... tak jsem zvědav jak markantní bude rozdíl v mletí. .......
 No pomlel jsem už asi šest nebo sedm druhů a směsí kávy o hmototnosti cca 2kg(nebylo to jen pro mě
 No pomlel jsem už asi šest nebo sedm druhů a směsí kávy o hmototnosti cca 2kg(nebylo to jen pro mě  ). Už si s mlýnkem docela rozumíme takže k těm rozdílům: U jednotlivých druhů a směsí je to plus mínus dva až tři stupně rozdílu.(U mletí na French press dělá rozdíl sedm stupňů). Pokud dělám více  espress po sobě tak na podruhé, na potřetí se většinou trefím.
 ). Už si s mlýnkem docela rozumíme takže k těm rozdílům: U jednotlivých druhů a směsí je to plus mínus dva až tři stupně rozdílu.(U mletí na French press dělá rozdíl sedm stupňů). Pokud dělám více  espress po sobě tak na podruhé, na potřetí se většinou trefím.  .
 . poslední větu o španělském mlýnku v italském stylu jsem teda nepochopil
  poslední větu o španělském mlýnku v italském stylu jsem teda nepochopil  .
 .Kód: Vybrat vše
http://www.coffeehit.co.uk/PRD_ProductDetail.aspx?cid=36&prodid=72&Product=Urnex-Grindz-Grinder-Cleaner
Nemyslím, že granule priamo určené na čistenie mlynčeka budú tvrdšie, ako zrná praženej kávy.funkyboss píše:mě celkem odrazovali od použití všelijakých čistících granulí (dochází ke zbytečnému tupení kamenů).
Kód: Vybrat vše
http://www.frcndigital.com/coffee/grindz.html